Skip to main content

Stand

Tijdens het WK kun je lekker rondsnuffelen in ons strodorp waar verschillende stands met voor elk wat wils te vinden zijn. We stellen de standhouders graag alvast aan je voor:

Blockbirds
Robin Gerris maakt uit hout deze geweldig leuke vogeltjes. Een secuur werkje, niet alleen de houtbewerking zelf maar ook zeker het op kleur brengen van deze creaties. Robin is zaterdag in ons strodorp te vinden.

Boelevaar
Bij Annet kun je terecht voor leuke woon- en cadeau accessoires. Voor ieder wat wils, voor jong en oud  en van modern tot stoer. 

AN Jewellery & Design
Annick maakt met veel liefde en creativiteit sieraden van Resin art. Ze heeft een mooie collectie sieraden, maar je kunt ook bij haar terecht om iets op maat te maken. Ze denkt graag met je mee!

EMS Paardensport
Bij EMS kun je terecht voor SAM tuig. Dit wordt gemaakt van synthetisch leer, wat licht van gewicht is en makkelijk af te spuiten met water. Natuurlijk wil het oog wil ook wat, tijdens het WK kun je zien en voelen hoe mooi het is. 

Theepotvogelvoerhuisjes
Leuk om op te hangen in de buurt van je terras zodat je kan zien hoe de vogeltjes van al het lekkers genieten. Tijdens het WK vind je een diversiteit aan kleurige en fleurige voerhuisjes. 

SabiSoap
Sabisoap maakt haar zepen van hoogwaardige zepen op plantaardige basis en fijne boters. De zepen bevatten geen toevoegingen die voor huid irritatie en uitdroging van de huid zorgen.

Brewmeister
Het aanbod van BrewMeister draait om de speciaalbieren van Brouwerij Grensgeval uit Luyksgestel. Het assortiment is goed voor maar liefst 3 medailles in de Dutch Beer Challenge! Naast het proeven van bieren kun je ook bij hen terecht voor een gepersonaliseerd cadeau. Met een lasergraveermachine is het mogelijk om ter plekke iets persoonlijks te graveren in hout, karton, glas of leer. 

Andaloussi Fassion
Bij Andaloussi Fahsion kun je terecht voor Italian design Ladies Wear & Mode accessoires met een mediterrane uitstraling.

Equismart/Vida Outdoor
Equismart ken je wellicht al van andere paardenevenementen. Naast de bekende merken zoals Muck Boots, Hirzl Gloves en Baleno jassen is Equismart deze zomer met een nieuw merk op de markt gekomen; Vida Outdoor. Kom deze in Europa geproduceerde laarzen zelf bewonderen in de stand. 


Wordt een groter fan met onze merchandise! 

Te koop tijdens het event. 

 

Tijdens dit event kunt u uw onderneming presenteren in een pagodetent. We kunnen een pagode tent aanbieden van 5 x 5 meter inclusief vloer en elektra (1 aansluiting, 220V). Het is ook mogelijk om de stand te delen met een ander bedrijf/onderneming, dit is in overleg. Het is niet toegestaan om eigen tenten/voertuigen te plaatsen, dit in verband met het uniform gezichtsbeeld van de boulevard.

Opbouwen en afbreken
Opbouwen dinsdag 29 augustus tot 16:00 uur, dit i.v.m. de opening van de wedstrijd;
Afbreken zondag 3 september na de prijsuitreiking, dit zal naar verwachting rond 18:00 uur zijn.

Er wordt op het evenemententerrein gepatrouilleerd door bewakingspersoneel. U bent zelf verantwoordelijk voor uw stand, wij adviseren u dan ook om kostbare spullen ’s nachts veilig op te bergen dan wel af te voeren. De organisatie belast zich niet met het verzekeren van goederen en andere zaken van standhouders. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade uit welke oorzaak dan ook ontstaan aan goederen en/of personen veroorzaakt door of in verband met het deelnemen aan het evenement.