Skip to main content

Sponsors

Logo isah
Logo Vreugdenhil

Dit Wereldkampioenschap is niet alleen een leuk evenement om te bezoeken (ook als je geen paardenliefhebber bent). Maar ook zakelijk biedt dit internationale evenement mooie kansen om relaties te verrassen met een bijzonder uitje, of om op een unieke manier zichtbaarheid te creëren in de omgeving. 

Een groots en spectaculair sportevenement als dit kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van sponsoren. Daarom bieden we graag de mogelijkheid om je bedrijf te verbinden aan dit unieke evenement.

Goed doel:

Tijdens het evenement hebben we een goed doel waar we middels onder andere een veiling geld voor inzamelen. Dit goede doel is ParaPaard. Paardrijden is meer dan alleen een sport en dat geldt zeker voor mensen met een handicap. ParaPaard zet zich in om voor iedereen aangepast en therapeutisch paardrijden toegankelijker te maken én te houden. Daar dragen we graag ons steentje aan bij!

SPAN Businessclub:

In VIP stijl het evenement bezoeken doe je in de SPAN Business Club, waar sport en business samenkomen. Op een unieke plek, onder het genot van een hapje en een drankje, krijg je exclusieve toegang tot de actie. Een volledig verzorgd arrangement waarmee je je relaties verrast met een unieke beleving.

> Volledig verzorgd met hapjes en drankjes

> Beleef de wedstrijd vanaf de spectaculaire waterhindernis

> Krijg een uniek kijkje achter de schermen

Sponsorpakketten

Er zijn sponsorpakketten, dit zijn slechts richtlijn van wat er mogelijk is. Voor ieder budget hebben we een sponsormogelijkheid. Zelf ideeën of suggesties? Deze zijn van harte welkom. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.